Челси не се нуждае от продажба на играчи, за да избегне наказание по правилата за финансов феърплей при входящи трансфери през зимата, заяви мениджърът на английския футболен клуб - Маурисио Почетино, цитиран от Ройтерс.

Лондончани похарчиха над 400 милиона паунда през лятото, привличайки 13 нови футболисти. Един от тях бе Мойзес Кайседо, който струваше 115 милиона.

"Не е нужно да продаваме футболисти. Водим дискусии за трансферите така, както го правим винаги. Със спортните директори и собствениците говорихме вчера и днес. Разглеждаме различни опции за отборите ни и ако има нещо официално, ще го научите тогава. За момента претегляме възможностите пред клуба и работим нормално", заяви Почетино.

Аржентинският треньор добави, че не счита привличането на нападател за приоритет, въпреки че Николас Джаксън е на Африканската купа на нациите.

"Доволен съм от тази група играчи. Имаме разнообразни опции за позицията нападател, но се нуждаем втората офанзивна линия да помага на отбора с голове за победи", каза още той.