Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино демонстрира чувство за хумор преди утрешния двубой на своя тим срещу Уотфорд от 3-ия кръг за Купата на Лигата. Аржентинският специалист изрази готовност сам да се включи в строителните работи по завършването на новия стадион, ако това ще помогне да се съкрати изоставането от първоначалния график.

Новата 62-хилядна арена трябваше да отвори врати на 15-и септември, но проблеми около нейното обезопасявано съгласно градските разпоредби отложиха датата на откриване. По тази причина утре вечер „шпорите” ще играят срещу Уотфорд в Милтън Кийнс, понеже техният временен дом „Уембли” не е готов след боксовия двубой Антъни Джошуа-Александър Поветкин, състоял се в неделя вечер.

„Ако се налага, отивам да помагам, само и само да бъдат доволни феновете ни. Ще го направя”, заяви с усмивка Почетино.

„Разбира се, че чувстваме разочарование заради привържениците ни, но те трябва да разберат, че това е стадион, на който Тотнъм ще играе до края на нашите животи, а и отвъд това. Затова е важно строежът да приключи по правилния начин.”

„Може би един или два месеца им се струват много, но в крайна сметка това време е нищо, защото най-важното е стадионът да бъде завършен. Той е важен за бъдещето на клуба, понеже ще ни позволи да печелим трофеи”, додаде Почетино.