След интервюто с Кристиано Роналдо, за което се говори толкова много, интервюиращият – Пиърс Морган, поясни, че самият футболист на Манчестър Юнайтед е пожелал да го даде. Това казва журналистът пред “TalkSport”.

“Самият той ме помоли да направим интервюто. Той мисли над това известно време. Не е тайна за никого, че Кристиано изпитва дълбоко разочарование от това, което се случва с него през този сезон в Манчестър Юнайтед. Именно заради това пожела да направи това. Той знае, че хората ще го критикуват след видеото, но също така знае, че това, което казва, е вярно. Понякога истината боли“, започна с обяснението си журналистът, който не пожела да разкрие кой е денят, в който е направена беседата.

Още по темата:

Манчестър Юнайтед налага колосална глоба на Кристиано Роналдо

„Няма да кажа кога е направено интервюто. Мога само да заявя, че беше скоро. Смятам, че е направено в точния момент, тъй като сега той е с националния на Португалия, който има силен отбор и може да направи силно Световно първенство. Това му дава един месец извън Ман Юнайтед. Дава време да се уталожат нещата и да се върне. Както каза пред мен, той обича Манчестър Юнайтед и феновете, но е на мнение, че клубът стои в застой и не осъзнава защо“, подчерта Морган.