Нападателят на Челси Педро Родригес направи любопитно изказване, с което допълнително засили спекулациите, свързващи бившия треньор на Левски Славиша Йоканович с мениджърския пост в лондонския клуб.

Сръбският специалист, който в момента е начело на Фулъм, е едно от спряганите имена за заместник на Антонио Конте на „Стамфорд Бридж“.

Йоканович успя да изведе „котиджърс“ до Висшата лига, след като в решителния бараж надделяха над Астън Вила на „Уембли“.

„Знаем, че може да има някакви промени, чакаме. Всички също знаем, че Славиша Йоканович е страхотен мениджър“, коментира Педро пред радио Cadena Ser.

“До този момент бяха споменати много имена и той е едно от тях. Ако дойде нов мениджър, то ще се опитаме да работим с него по най-добрия начин“, каза още той.

Педро дойде на „Стамфорд Бридж“ от тима на Барселона през 2015 година. Оттогава испанецът спечели два трофея с Челси -  титлата  и ФА Къп и отбеляза 28 гола до този момент.

„Имам договор с Челси и най-вероятно ще остана. Чувствам се добре тук. От футболна гледна точка съм много щастлив, че за три години успях да спечеля Висшата лига и ФА Къп. Щастлив съм, защото в Англия трофеи се печелят трудно“, каза още футболистът на Челси.  



Още по темата:

Бивш треньор на Левски фаворит да поеме Челси