Една снимка на френската легенда Зинедин Зидан предизвика бурни реакции в социалните мрежи. Той се похвали с кадър с бившия си съотборник в националния отбор на "петлите" Микаел Силвестър, докато двамата разпускат в Абу Даби. 

Интересното е, че Силвестър е глобален посланик на Манчестър Юнайтед, а именно "червените дяволи" са спрягани като следващата дестинация пред Зизу в треньорската му кариера. И този фотос предизвика веднага коментрари сред английските медии, че едва ли не отиването му на "Олд Трафорд" изглежда сигурно. 

Само тази снимка накара букмейкърите на Острова да направят бившия наставник на Реал Мадрид като трети фаворит да застане на горещия стол в Юнайтед. Преди него са Маурисио Почетино, който сега води Тотнъм, и настоящият наставник на тима Оле Гунар Солскяер, който обаче е само временен вариант до края на сезона. 

Нататък в сметките са имена като Масимилиано Алегри, Диего Симеоне и Антонио Конте, но ангажирането на някого от тях изглежда все по-малко вероятно, като явно ще се избира измежду някого от тримата фаворити. И явно Зизу е излязъл едни гърди напред.