Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не беше на себе си след третото поредно поражение в рамките на една седмица. Сега "червените дяволи" паднаха и от Уотфорд и това буквално вбеси португалеца. 

Такова нещо не му се беше случвало от 2002 г., когато водеше Порто. И затова той имаше дълга поредица кого да обвини за тази негативна серия - играчите си и реферите, които според него са направили много грешки. 

"Винаги съм бесен, когато не достигаме до резултата, който искам. Мисля, че го виждате. Не мисля, че има какво да обсъждаме за реферските грешки, лишиха ни от чист гол, както беше и миналата седмица. Но, за съжаление, не мога да повлия на съдийската небрежност."

"Не бях доволен и от представянето на играчите ми в първите 25-30 минути. Това също не мога да контролирам, а трябва да се подобри. Единственото, което можем да направим, е да контролираме грешките си, а играчите ми не го правеха днес."

"Знаехме как ще ни атакуват в ситуациите при головете им, обаче не реагирахме по начина, по който трябваше. Освен съдиите и играчите, късметът също не беше с нас, но вярвам, че той ще се появи в подходящия момент", сподели Моуриньо след мача.