Раздорът между Жозе Моуриньо и Пол Погба в Манчестър Юнайтед стигна още по-далеч, след като мениджърът взе решение да „разжалва” френския национал като капитан на отбора. Новината е на авторитетното издание „Таймс”.

Най-скъпият трансфер в историята на „червените дяволи” и Специалния вече месеци наред се намират в обтегнати отношения, които станаха съвсем очевидни в последно време. Само преди дни 25-годишният Погба открито критикува негативната тактика, която Моуриньо налага в отбора.

Както можеше да се очаква, отговорът на Специалния дошъл бързо и брутално. Според „Таймс” Жозе обявил пред своя играч, че повече никога няма да бъде капитан на тима. За да станат нещата още по-жежки, новината е била оповестена в присъствието на останалите играчи на Юнайтед.

С всеки подобен епизод между двамата врагове изглежда все по-вероятно Погба да бъде продаден през януари. Фаворит за подписа му се очертава неговият бивш тим Ювентус, където Пауло Дибала изпитва трудности да защити титулярното си място. Всичко това отваря възможност клубовете да разменят играчите в бартерна сделка, тъй като „червените дяволи” определено се интересуват от аржентинския играч.

Още по темата:

Моуриньо: Погба никога не ми е споделял, че иска да напуска

Война: Погба оплю Моуриньо, но без да го споменава

Легенда към Погба: Престани да говориш и започни да играеш

Напрежението няма край: Моу и Погба се нахокали здраво