Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо все още не е наясно с бъдещето на своята звезда Пол Погба, но е сигурен, че французинът никога не е споделял намерението си да напуска "Олд Трафорд".

Кариерата на играча е под непрекъснати спекулации, след като връзката между него и португалеца охладня сериозно в последната година. Погба бе силно свързван с преминаване в Ювентус и Барселона, но в крайна сметка остана в Юнайтед.

Преди време самият халф сподели, че "никой не знае какво ще стане в бъдеще".

"В момента нямам представа какво ще става с Погба. Единственото нещо, в което съм сигурен е, че играчът никога не ми е споделял, че иска да напуска клуба. Погба се завърна при нас малко след Световното, така че ние сме вече почти два месеца заедно. В това време той никога не е говорил за напускане", сподели Моуриньо.

"Мога да коментирам само това, което е реално, но за това, което чета или това, което слушам. Нямам директна връзка с хората, които пишат някакви неща...", добави още португалецът.

Пол Погба е най-скъпият футболист в историята на Манчестър Юнайтед, след като през 2016 г. осъществи преминаване от Ювентус за 105 млн. евро.