Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Сослкяер призна, че в състава му липсва широчина в атакуващата третина на терена, особено след напускането на Ромелу Лукаку и Алексис Санчес. 

"Червените дяволи" се продадоха Лукаку на Интер на последния ден на английския трансферен прозорец, като в крайна сметка се оказа, че те няма да успеят да намерят алтернативен вариант за белгиеца. Преди дни и чилиецът Санчес беше даден под наем при "нерадзурите". Солскяер намекна, че в отбора му няма достатъчно офанзивни опции, но очевидно той не смята напускането на Санчес като проблем. 

"Както казах преди няколко седмици, ние се оглеждахме за заместник на Ромелу. За съжаление обаче не намерихме правилния човек на пазара, затова сме и с една опция по-малко. Въпреки това съм доволен от състава, но просто не успяхме да добавим още една офанзивна опция", заяви норвежецът. 

Наставникът коментира и напускането на Санчес в посока Италия, намеквайки, че не е влизал в плановете му, независимо от ограничения брой нападатели. 

"Ние седнахме с Алексис и поговорихме. Аз не можех да му осигуря регулярно място в титулярния състав, което значеше, че ще е най-добре и за двамата, ако той отиде в Италия и играе редовно, за да покаже на какво е способен", завърши Оле.