Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обяви, че предпочита ситуацията, при коят му липсва един нападател, вместо да държи недоволния Ромелу Лукаку на "Олд Трафорд". 

Белгийският стрелец беше продаден на Интер през лятото за сумата от 70 милиона евро. Това обаче остави сериозна празнина в нападението на "червените дяволи", които могат да разчитат единствено на Маркъс Рашфорд и Антони Марсиал за тази позиция. Норвежецът обаче е категоричен, че това е било правилното решение. 

"Мога да кажа, че бих искал още един играч на тази позиция, но това беше решение, което взех с пълна увереност", коментира Солскяер. 

"Понякога може да притежаваш играчи със страхотен потенциал. В случая на Ромелу обаче главата му просто не беше на правилното място, за да ни помогне по-нататък". 

"Не искам да говоря твърде много по темата, Ромелу е страхотен играч и човек, но времето му тук приключи. Доволни сме от цялостната ни работа на трансферния прозорец. За съжаление в последния момент не успяхме да привлечем заместник, но това може да се случи", завърши мениджърът на Манчестър Юнайтед.