Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер остана изключително доволен от представянето на Антони Марсиал при домакинската победа с 3:0 срещу Шефилд Юнайтед в двубой от 31-вия кръг на Висшата лига.

Французинът се отчете с хеттрик във вратата на "остриетата", като показа завидно подобрение в позиционирането си в наказателното поле и завършващия удар. Оле подчерта в интервюто си след срещата, че именно върху тези компоненти двамата са отделили особено много внимание. 

"Много съм щастлив за Антони, при първите му два гола беше добре пласиран при центрирания. Това е един от компонентите, върху които работихме много с него - движението в наказателното поле и търпеливостта. Той е много качествен играч, който иска да играе с топката и извън наказателното поле", започна Солскяер. 

"В наказателното поле обаче е мястото, където се вкарват головете. Можехме да вкараме още голове днес и като цяло не искаме да правим леки пропуски. Антони обаче беше изключително ефективен днес", завърши норвежкият специалист.