Четвъртодивизионният английски клуб Олдъм Атлетик представи Пол Скоулс като нов мениджър на тима. 44-годишният бивш английски национал сменя на поста Франки Бън.

За Скоулс това ще първи опит на мениджърския пост. До момента той се изявяваше като телевизионен анализатор. Той е и миноритарен собственик в отбора на Салфорд Сити, но според Футболната асоциация на Англия това не е проблем при назначаването му на работа в Олдъм.

"Пол е спечелил всичко във футбола като играч, но не е загубил желание да печели. Той е човек, който има огромни футболни познания и е гладен за успехи като мениджър. Не е тайна за никого колко много обича нашия клуб, така че за мен е огромно удоволствие да го посрещна в семейството на Олдъм, заяви при представянето собственикът на клуба Абдала Лемсагам.

Пол Скоулс, който прекара цялата си състезателна кариерата в Манчестър Юнайтед и спечели 11 пъти титлата в Англия и два пъти Шампионската лига, е фен на Олдъм от дете.

Олдъм се намира на 14-о място в Лига 2 с 42 точки след първите 30 кръга, като тимът е на 14 точки над зоната на изпадащите и на 9 зад зоната на плейофите.