Отборите на Уест Бромич Албиън и Уулвърхемптън не успяха да се победят и завършиха наравно при резултат 1:1 в предпоследен двубой от 34-ия кръг на английската Висша лига. Фабио Силва откри за гостите в добавеното време на първата част, но Мбайе Диане изравни в 62-ата минута.

Gulliver/GettyImages
79 снимки

„Вълците“ поведоха в резултата във втората минута от добавеното време на първото полувреме. Те организираха чудесна атака на скорост, която бе завършена по отличен начин от Фабио Силва, който елегантно прехвърли вратаря за 0:1.

През втората част обаче „дроздовете“ успяха да изравнят резултата. В 62-ата минута Конър Таунзънд центрира отляво в наказателното поле и качи топката на главата на Мбайе Диан, който нямаше как да сгреши отблизо и отбеляза - 1:1.

Резултатът се запази до края, а след това равенство Уест Бромич остава в опасната зона на 19-ата позиция с 26 точки и с минимални шансове да се спаси, тъй като изостава с цели 10 точки зад 17-ия Нюкасъл Юнайтед. Уулвс пък са 12-и с 42 точки, като отдавна не се борят за нищо.