Кристиано Роналдо ще напусне Манчестър Юнайтед през януари, твърди The ​​Telegraph. Според английското издание мениджърът на “червените дяволи” Ерик тен Хаг е преосмислил позицията си и ще даде “зелена светлина” за раздялата с 37-годишния нападател. 
 
През лятото нидерландският специалист беше категоричен, че иска Роналдо да остане в състава, въпреки явното желание на португалеца да си тръгне. Той се надяваше да подпише с клуб, който участва в Шампионската лига, но единствената реална оферта беше от саудитския Ал-Хилал. Тен Хаг винаги подчертава важността на Кристиано за тима, но в същото време го пусна титуляр само в един от седемте мача във Висшага лига (загубата от Брентфорд с 0:4), а единственият му гол във всички турнири е от дузпа срещу молдовския Шериф в Лига Европа. 
 
Самият Роналдо се надява, че в близко бъдеще ще може да получи повече игрово време, а след това да се представи добре на Мондиал 2022. Това според него ще увеличи шансовете му за преминаване в клуб, който играе в Шампионската лига през януари.