Футболистът на Челси - Рос Баркли, за пореден път е на заглавните страници на жълтите издания из Острова. Изглежда халфът се наслаждава на почивката си и не се срамува да върши нови свинщини. Този път Баркли бе заснет в очевидно нетрезво състояние на парти в Гърция, където е на почивка след края на сезона в Англия.

В безбройните кадри ясно си личи, че 26-годишният футболист се държи на краката си само благодарение на свой приятел. Това е поредна грозна проява от страна на англичанина, който именно заради подобни изцепки е в обтегнати отношения с мениджъра на "сините" - Франк Лампард. 

"Трябва да внимаваш, защото всички искат да те прецакат. Не можеш да забравиш дори за 10 секунди, че си професионалист. За съжаление, мен ме уловиха в подобна ситуация, която е често срещана сред футболистите", призна самият Баркли. 

"Но трябва да си внимателен и да следиш кой е около теб, да си с правилната компания. Когато играеш във Висшата лига, ти си истински професионалист, така че трябва да се държиш на ниво. Направих грешка, която няма да се повтори отново с мен, но съм сигурен, че това ще се случва с младите играчи", завърши играчът.