Нюкасъл е най-сериозният кандидат за подписа на Дани Роуз от Тотнъм. Клубът проявява сериозен интерес към английския бек малко преди края на януарския трансферен прозорец.

Говорейки миналата седмица, мениджърът на Нюкасъл Стив Брус похвали качествата на Роуз и сподели, че евентуален трансфер не е невъзможен.  Борнемут и Уотфорд също се интересуват от Роуз, който не е играл в нито един от последните четири мача на „шпорите“.

Мениджърът на лондончани Жозе Моуриньо наскоро отхвърли информациите, че той и Роуз са били въвлечени в спор на тренировъчното игрище и също така заяви, че бранителят все още е част от неговите бъдещи планове.

Миналия ноември, Роуз сподели, че ще остане в Тотнъм, докато настоящият му договор не изтече през лятото на 2021, след като стана ясно, че клубът е искал да го продаде през изминалия летен трансферен прозорец. Но при участието на Англия на Евро 2020 през лятото, шансовете за редовно присъствие сред титулярите може да се окаже ключов фактор в решението му да напусне Тотнъм. /БГНЕС