Националният вратар на България Николай Михайлов от няколко дни тренира с отбора на Кристъл Палас от английската Висша лига. Лондонските "орли" имат сериозни проблеми в момента и след 7 изиграни кръга са на последното 20-о място в класирането без точка.

Отборът е с най-слабата защита в Премиършип- 17 допуснати гола, а все още не са вкарвали гол.

Мениджърът на тима Рой Ходжсън до момента разчиташе на уелския национал Уейн Хенеси, който обаче не се представя на ниво. Негова резерва е аржентинският ветеран Хулиан Сперони, а задачата е да се намери още един човек на този пост. Тъй като вече има достатъчно тренировки, синът на президента на БФС Борислав Михайлов очаква отговор дали ще му бъде предложен договор или не.

В седмицата, когато се е присъединил към Палас, към Николай е имало предложение и от Бърнли, но той вече е бил дал дума на лондончани и нямало как да промени решението си.

През лятото той можеше да се озове в новака във Висшата лига на Англия Хъдърсфийлд, който обаче в последния момент се отказа да му предложи договор. След края на периода му в Турция обаче, пред Ники Михайлов се предоставя страхотна възможност да рестартира кариерата си в най-силното първенство в света./БТА