Анализаторът на "Скай Спортс" Гари Невил отличи Мохамед Салах, Джо Гомес и Джеймс Милнър за победата на Ливърпул с 1:0 срещу Манчестър Сити през уикенда. Той заяви, че именно играта на египтянина и защитниците в дясната зона не е отговаряла на нивото на "червените" под ръководството на Юрген Клоп. 

"Всички знаем какъв бе Мохамед Салах в последните пет години и това ни липсваше от няколко месеца насам. Той бе различен и изглеждаше незаинтересован от случващото се в Ливърпул, но представянето му в неделя беше великолепно", заяви Невил в личния си подкаст. 

"Именно дясната част на защитата и Салах не се представяха на стандарта, който Ливърпул зададе в последните години. Срещу Сити обаче те бяха безгрешни. Гомес, Милнър и Салах успяха да направят разликата и Ливърпул спечели отборна победа.

 "Когато Салах излезе очи в очи с Едерсон, не ми мина през ума и за стотна от секундата, че ще пропусне. Завършващият удар беше фантастичен, но най-впечатляващо беше движението, за да се освободи. Бе наистина специално. 

"Кансело трябваше да стои няколко метра по-назад и да го остави да свали топката, след което останалите да го атакуват. Това е безопасният начин, но не е в стила на Манчестър Сити. Те играят с крака на газта".