Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил отново критикува остро нерешителността на клубовете във Висшата лига, заявявайки, че повечето изпитват страх да заявят обществената си позиция по темата за подновяването на сезона. 

Официална дата за подновяването на шампионата все още няма, но продължава да се обсъжда датата 12-ти юни. Невил обаче продължава да е недоволен от липсата на смелост на клубовете да излязат и да заявят обществената си позиция относно това дали подкрепят подновяването на първенството. 

"Клубовете изживяват истински кошмар по отношение на споделянето на информация относно плановете им за сезона. Те не искат да излязат и да заявят, че са готови да поемат риск със здравето в името на завършването на сезона. Страх ги е", започна той в бурно изявление в Туитър. 

"Нито един ръководител в клуб не е готов да излезе и да заяви каква ще е реакцията при евентуален смъртен случай вследствие на рестарта на шампионата. Страх ги е и бягат от отговорност", завърши гневната си тирада легендарният бек на "червените дяволи".