Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил не пропусна да захапе Анхел Ди Мария, след като жена му излезе с доста остри думи за града Манчестър като цяло. 

Gulliver/GettyImages
10 снимки

Ди Мария пристигна с големи очаквания след трансфер за 60 милиона паунда от Реал Мадрид през 2014-та година. Той обаче по никакъв начин не оправда тази сума и си тръгна безславно от "Олд Трафорд" скоро след това, в посока Пари Сен Жермен. Невил не пропусна да го върне на семейство Ди Мария, след като жената на аржентинеца, Джорджелина Кардосо не се изказа никак ласкаво за града. 

"Подобни истории се чуват често, когато един играч е дошъл в определен клуб и не е оправдал очакванията. Ди Мария беше ужасен в Юнайтед, а бях зареден с големи очаквания към него след трансфера", започна Невил. 

"Той обаче беше незаинтересован от първия ден и си пролича. Бих го съветвал да погледне към съседите Серхио Агуеро и Пабло Сабалета от Манчестър Сити, които изобщо не изглежда да имат проблем с Мачнестър", завърши бившият краен бранител на националния отбор на Англия.