Съпругата на футболиста на ПСЖ Анхел Ди Мария - Жоржелина Кардосо, не е останала никак доволна от престоя си в Англия. Аржентинецът прекара точно един сезон на Острова, след като бе част от редиците на Манчестър Юнайтед, но за половинката му тези 12 месеца са били пълен кошмар. 

"Умолявах Анхел да отиде където поиска, само не и в Англия. Година по-късно се озовахме в Манчестър. По дяволите", започна Жоржелина. 

Gulliver/GettyImages
20 снимки

"Не ми хареса нищо. Хората бяха кльощави, кокетни и странни. Просто си ходиш и не си сигурен дали няма да решат да те убият."

Къщата на Ди Мария бе ограбена през 2015 година, а обирджийте са използвали стълбове за строително скеле, за да влязат с взлом в къщата. Последва кратък престой на семейството в луксозен хотел, а къщата в крайна сметка бе пусната за продажба, тъй като Жоржелина така и не успяла да се съвземе от шока.

"Храната е отвратителна. Момичетата ползват прекалено много грим, все едно са някакви кукли", заяви жената до футболиста. 

Ди Мария си тръгна от "Олд Трафорд" през лятото на 2015 година, за да стане част от шампиона на Франция, където вече има 217 мача и 80 отбелязани попадения. И въпреки, че аржентинецът е доста по-щастлив в Париж, съпругата му клони към завръщане в родината им.