Нападателят на Саутхемптън Шейн Лонг не остана очарован от неприятната гледка от коляното на съотборника му Джеймс Уорд-Праус по време на загубата нс "светците" с 2:3 при гостуването на Тотнъм в преиграване от 4-тия кръг на ФА къп. 

Праус се сблъска с Райън Сесеньон в края на първото полувреме и остана да лежи в агония с рана на дясното коляно. След доста сериозно забавяне на срещата се наложи да бъде изнесен на носилка с кислородна маска. 

Съотборниците на полузащитника видимо бяха притеснени за състоянието му, като нападателят Шейн Лонг определено се повлия от гледката. "Ужас, може да видиш костта му", беше сред репликите, които се вижда как стрелеца произнася в тези моменти. 

Все пак на пресконференцията след срещата мениджърът на тима Ралф Хазенхютъл ускои привържениците, заявявайки, че положението с играча не е толкова тежко, колкото първоначално е изглеждало. 

"Беше само порязна рана на коляното, но е дълбока и ще отнеме известно време, за да се оправи. Щеше обаче да е по-голям проблем, ако беше проблем с връзките", беше коментарът на германеца по темата.