Бразилецът Неймар обвини медиите за напрежението между него и съотборника му Единсон Кавани. Двамата имаха остри спорове преди няколко седмици в мача от Лига 1 срещу Лион, когато звездите на ПСЖ се сдърпаха на два пъти за изпълнението на пряк свободен удар и дузпа.

В дните след разправията между двамата се появиха редица информации за сериозни проблеми между нападателите на парижани. Снощи след победата над Байерн Мюнехн в Шампионска лига обаче, Неймар обвини медиите за случилото се.

„Медиите измислят много истории. Говорят твърде много. Говорят за неща, за които си нямат никаква представа. Опитват се да влязат в съблекалнята и накрая твърдят за неща, които изобщо не съществуват“, коментира той.

В същото време Неймар допълни, че въпросът с изпълнението на дузпите в ПСЖ вече е „решен“, въпреки че отказа да каже в полза на кого.

„Всеки е различен. Ние може да живеем по-различен начин и да гледаме по различен начин на нещата, но когато сме на терена, всички ние трябва да работим заедно, тъй като сме едно семейство и имаме една цел – победата“, каза още бразилецът.