Продължават да излизат шокиращи информации след уволнението на Жозе Моуриньо от Манчестър Юнайтед. Вестник "Сън" разкри, че двама от играчите дори хванали бас помежду си, че португалецът ще бъде разкаран преди Коледа. 

Това са най-скъпоплатеният футболист в историята на "червените дяволи" Алексис Санчес и аржентинският национал Маркос Рохо. Обзалагането било спечелено от чилиеца, който явно е заложил, че Специалния е пътник преди празниците и спечелил 20 хил. паунда от съотборника си, защото е познал. 

Това става ясно от съобщение на Санчес в специален чат-канал за играчите на Юнайтед, до който се е добрал вестникът. След като научил за уволнението на португалеца, футболистът написал към всички останали съотборници: "Казах ли ви? Само трябва търпение! Рохо, дължиш ми 20 хил. паунда заради баса ни". 

Със сигурност чилиецът се е "насадил на пачи яйца", както и съотборникът му. Вестникът коментира, че ще има жестоки наказания за тях, след като залагат помежду си за уволнението на мениджъра. Освен това Санчес има и много други прегрешения. 

В момента той е в родината си, уж страдащ от разтежение на подколянното сухожилие. В същото време, вместо да се лекува и да почива, той язди кон, забавлява се до късно и не си личи да страда от проблеми. В Англия се чудят как така проблемът му се появи точно преди рождения му ден и Коледа и защо се наложи да се лекува чак в Чили. 

Алексис Санчес е най-скъпоплатеният играч не само в историята на Манчестър Юнайтед, но и на цялата Висша лига. Той прибира умопомрачителните 505 хил. паунда седмично, а тази заплата му я извоюва лично Жозе Моуриньо този януари...