Атмосферата в съблекалнята на Манчестър Юнайтед наистина е била разядена от скандали и отровена в последните дни на Жозе Моуриньо начело. Вестник "Дейли Мейл" разкрива, че само десет дни преди уволнението си, той влязъл в скандал с още един футболист. 

Това е Люк Шоу, когото той извадил за назидание от състава в последните му два мача начело срещу Валенсия в Шампионската лига и Ливърпул от Премиършип. Причината е, че играчът се оплакал от леко неразположение преди мача с Фулъм. 

Заради него той не участвал в битката с лондончани, но Специалния му бил толкова ядосан, че се оплаква от такива дребни болежки, че нарочно го оставил извън състава срещу "прилепите" и мърсисайдци. Той го скастрил на тренировката, когато му обявил, че няма да разчита повече на него и оттогава двамата не си говорели. Всичко се случило на 8 декември. 

Сега Шоу попадна в сметките на наследника на португалеца Оле Гунар Солскяер за битката с Кардиф през уикенда. От болежките му няма и помен, а всички играчи в състава се радват, че намръщеният Жозе вече не е в съблекалнята и има нов човек, който да ги води.