Напрежението върху мениджъра на Уест Хем Славен Билич се увеличава след последното изказване на съсобственика на клуба Дейвид Съливан, който разкри, че хърватинът се е отказал от възможността в отбора да бъдат привлечени Гжегож Криховяк от Пари Сен Жермен или Ренато Санчес от Байерн Мюнхен.

Положението на Билич в Уест Хем е изключително деликатно, след като отборът записа три загуби в първите три кръга от новия шампионат, а освен това допусна 10 гола във вратата си.

„Гжегож Криховяк от Пари Сен Жермен и Ренато Санчес от Байерн Мюнхен му бяха предложени, но той ни каза, че е доволен от наличния си състав“, коментира Силиван.

„Преди началото на летния трансферен прозорец ние получихме желаните от него футболисти и направихме така, че взехме четирите му приоритетни цели“, добави той.

„Като борд ние заставаме зад Славен и вярваме, че той притежава качествата да върне добрата форма на тима и да компенсира разочароващото начало на сезона”, каза съсобственикът на Уест Хем.

Уест Хем следи под лупа ситуацията с Бенитес в Нюкасъл

В крайна сметка Криховяк беше преотстъпен в Уест Бромич, а Санчес ще играе в Суонси.

Славен Билич получи ултиматум от шефовете на Уест Хем

Пред Славен Билич има поставен ултиматум. Ако хърватинът иска да запази поста си, той ще трябва да изведе Уест Хем до победа в следващия мач, който е срещу Хъдърсфийлд.

Славен Билич е поставен на дръвника

Смята се, че от Уест Хем са готови с резервен вариант за нов мениджър на отбора. „Чуковете“ ще платят компенсация от 5 милиона паунда на Нюкасъл, за да вземат Рафаел Бенитес, ако се стигне до уволнението на Билич.