Португалският футболист Нани говори след завръщането на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед. Крилото, който играе за Орландо Сити, бе партньор на Роналдо още от академията на Спортинг Лисабон,с лед което двамата заиграха на „Олд Трафорд” и заля с комплименти 36-годишния Роналдо.

Нани разказа различни истории за CR7 пред Goal.com.

На въпрос за периода, през който двамата бяха в младежките формации на Спортинг, Нани подчерта манталитета на Кристиано: „Виждайки как се държи, ме накара да разбера защо е толкова добър. Дори по това време разбрах, че той беше много по-добър от останалите играчи. Всеки казваше, че той ще стане най-добрият, а аз тогава започнах да го гледам и да се амбицирам сам себе си. Тогава разбрах месец след месец, че е трудно да го стигнеш, за да не кажа невъзможно”, каза 34-годишният Нани.

Нани игра за първия отбор на Спортинг и Манчестър Юнайтед, където спечели Шампионска лига с Роналдо. В националния отбор двамата спечелиха европейската титла през 2016-а година, а Кристиано никога не е криел, че е в отлични отношения с Нани, който дори е живял в къщата на Роналдо в Манчестър след преместването му там от Лисабон.

Крилото си спомни как Роналдо винаги го е поздравявал при трансферите му след английския клуб, а Нани продължава да изпитва любов към тима от „Олд Трафорд”.