Феновете на Милуол с основание са смятани за едни от най-лудите в Англия. Те за пореден път се проявиха след триумфа на любимия им отбор за ФА Къп срещу Евертън. Тогава си спретнаха меле с гостуващата агитка от Ливърпул. 

Вследствие на боя, един от феновете на "карамелите" е постъпил в болница с накълцано от нож лице. Лекарите успокояват, че раните на човека, който е малко над 20-годишен, не са животозастрашаващи и скоро ще бъде изписан. 

Лондонската полиция вече е запозната със случая и е започнала разследване. То ще бъде улеснено от факта, че цялото меле е заснето от любителска камера и видеото от него е получено в участък в Южен Лондон. Би трябвало скоро да има и задържани. 

В същото време, Дисциплинарната комисия на ФА е започнала разследване за расистките скандирания на "Дъ Ден" от феновете на Милуол. Това може да донесе много сериозна санкция на "лъвовете". Те се добраха до драматична победа с 3:2 в последните секунди на мача, макар да останаха съмнения, че два от головете им са отбелязани след игра с ръка.