Централният нападател на Арсенал Дани Уелбек разкри симпатичния жест, с който неговите съотборници му се отблагодарили за победния му гол във възловия сблъсък срещу Лестър миналия уикенд.

Макар да прекара последните 10 месеца извън терените, английският национал донесе ценния успех с 2:1, като вкара в последната минута от 5-минутното продължение. Така „топчиите“ съкратиха изоставането си до лидера на само 2 точки.

Кошчелни може да се окаже на линия за мача във ФА Къп

„Дали това бе един от най-силните мигове в кариерата ми? Да определено, е сред тях“, заяви Уелбек в сесия на въпроси и отговори с участието на феновете в интернет. „Да вкарам след толкова дълго отсъствие беше наистина важно.“

„Всички много ми се зарадваха и дори ми пяха песничка, когато влязох в съблекалнята след края на мача“, разкри футболистът.

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер също отправи доста похвали към него. „Оказа се страхотно решение (смяната на Алекс Окслейд-Чембърлейн с Уелбек – б.р.), защото Дани Уелбек е страхотен футболист и наистина няма човек в клуба, който да не е щастлив за него. Той работи много усърдно с нашите фитнес специалисти, за да се върне във форма. Той получи страхотно посрещане от другите играчи в съблекалнята“, добави френският наставник.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS