Легендарният Жозе Моуриньо смята, че работата, която е свършил в Манчестър Юнайтед, не е получила достатъчно високо признание от специалистите.

Португалецът беше освободен от поста си на „Олд Трафорд“ в края на 2018 година след неубедителното начало на миналия сезон. По време на престоя си с „червените дяволи“ обаче той все пак успя да класира отбора два пъти подред за групите на Шампионската лига, печелейки Лига Европа през 2017-та година и завършвайки втори с отбора във Висшата лига през 2018-та. Самият мениджър обаче смята, че не е получил справедлива оценка за свършеното.

„Мога да кажа, че времето ми в Юнайтед не беше никак лесно. Мисля, че спечелването на Лига Европа беше страхотно постижение, което хората не оцениха достатъчно“, каза Моуриньо.

„Второто място в първенството беше още по-сериозно постижение и аз смятах, че върша доста добре работата си, но въпреки това не ми се отдава заслуженото“.

„Единственото нещо, което мога да ви обещая е, че като имам нов отбор, нов проект, ще влизам във всички пресконференции с огромна усмивка. Това мога да ви обещая“.