Мениджърът на Тотнъм - Жозе Моуриньо сподели мнението си за решението на Юрген Клоп да пусне младежкия отбор на Ливърпул в преиграването срещу Шрюсбъри Таун от четвъртия кръг на турнира за ФА Къп. Германецът оправда решението си с натоварената програма и дори не прояви желание да се появи на стадиона, където отборът бе воден от колегата му, който работи с отбора до 23 години.

"Клоп си е Клоп, прави каквото си поиска или каквото ръководството на клуба и правилата му позволяват. Но като цяло прави нещата, които той иска. Аз съм печелил само веднъж ФА Къп и искам да опитам да вдигна втори трофей. Затова, ако ме попитате дали бих направил като Клоп, то отговорът ми е "Не". За да пусна момчетата в почивка, то трябва да сме отпаднали. Предпочитам да направим едно допълнително усилие, макар да нямаме толкова много футболисти на разположение. Феновете също биха искали това и се надявам да ни подкрепят", заяви португалецът.

Днес от 21:45 часа Тотнъм приема Саутхемптън в преиграването на двубоя от четвъртия кръг на ФА Къп и Специалния със сигурност няма да постъпи по същия противоречив начин като колегата си от Германия. Първата среща между двата тима завърши 1:1.