Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо не скри своя респект към своя колега Карло Анчелоти. Двамата ще се изправят един срещу друг утре, когато лондончани посрещнат Евертън. Португалецът определи Татко Карло като един от най-добрите наставници за последните две десетилетия, като дори заяви, че е готов да наруши правилата за физическа дистанция, за да прегърне Анчелоти.

„Мисля, че всички във футбола се възхищават на Карло като треньор и като човек. Ако не го познавате като личност, го познавате като треньор. Харесвам го толкова много като човек. Ще кажа очевидното - той е един от най-добрите треньори в света през последните две десетилетия", сподели Моуриньо.

„Мисля, че за Висшата лига е привилегия да има отново Карло. Привилегия е за Евертън да го има за треньор. Аз имам привилегията да го познавам от няколко години, да бъда с него, на срещи на УЕФА и други събития и просто го обичам. Той е фантастичен човек, така че мисля, че ще наруша правилата за стоене на разстояние от един метър и ще го прегърна, защото толкова много го обичам", заяви още Специалния.