Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо вярва, че е най-добре държащия се мениджър във Висшата лига.

Бурните реакции на Специалния през годините са широко известни като на тъч линията португалецът е имал не един и два спорове. Но самият Моуриньо обясни, че целенасочено е опитал да подобри държанието си по време на мач, въпреки че призна, че то не може да бъде описано като "перфектно" все още.

"Напълно съм отдаден на това да спечеля наградата за най-добре държащият се мениджър на тъч линията. Сериозен съм!", заяви Моуриньо. "Има толкова много награди - представяне на седмицата, мениджър на месеца, това-онова - трябва да дадат и една на човека, който се държи най-добре на тъч линията, а четвъртият съдия трябва да го определи."

"Убеден съм, че бих победил. Сериозен съм! Не съм създал нито един проблем на нито един четвърти съдия, извън моя червен картон срещу Саутхемптън, когато стъпих на терена."

"Сериозен съм, подготвям се затова. Много съм щастлив. Това не значи, че не мога да загубя контрола си в даден мач. Не съм перфектен. Не се превръщат от Лошия в Перфектния, в никакъв случай, но се опитвам и съм щастлив как се получават нещата."