Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо сподели, че звездата на тима Хари Кейн отново се възстановява с далеч по-бързи темпове и вече е започнал да тренира на терен. 

Кейн се контузи тежко около Нова Година, разкъсвайки заден бедрен мускул при гостуването на Саутхемптън. Първоначалните прогнози подсказваха, че стрелецът може изобщо да не се появи до края на сезона в игра. Сега обаче португалският мениджър сподели, че Кейн, за пореден път, се възстановява с далеч по-бързи темпове спрямо очакваното. 

"Кейн е по-напред с възстановяването си. Това ми дава надежда, че може да се върне за 4 или 5 срещи от настощия сезон. Не съм сигруен", започна Моуриньо. 

"Той се чувства много добре, всичко въвви добре и настроението е позитивно. Определено вече имам надежда, че ще е на линия за повече мачове през настоящия сезон. Кейн е този тип играчи, които не приемат дати идеята за дати за възстановяване или проколи за рехабилитацията". 

"Той винаги се опитва да е напред с възстановяването си. Имаме страхотен контрол и комуникация с него. Хари е страхотен боец и професионалист, така че е нормално да иска да се върне възможно най-скоро", завърши португалският специалист.