Футболистът на Тотнъм, Хари Кейн, даде нова информация относно възстановяването си след операцията, която претърпя в петък. Футболистът на "шпорите" страда от проблеми с адуктора, което поставя под въпрос участието му на предстоящото Европейско първенство. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Making gains. Every day. 💪

A post shared by Harry Kane (@harrykane) on

Английският национал публикува видео, на което тренира усърдно, с лаконичното описание: "Напредвам. Всеки ден." 

Първоначалните очаквания бяха, че футболистът ще се завърне през април, а медицинските експерти заявиха, че контузия като тази може да отдели Кейн от терените дори за шест месеца. 

Тази седмица Жозе Моуриньо сподели страха си, че Кейн ще има само два мача на разположение да възвърне физическата си форма преди Евро 2020. 

Португалският специалист вярва, че срещите с Лестър и Кристъл Палас през май са реалистична цел за Кейн, особено ако отборът ще трябва да се бори за място в Шампионска Лига. 

"Мисля, че ще може да играе в тези срещи. Нуждаем се от него, за да бъдем четвърти, пети или шести в класирането. Може би се нуждаем от него, за да ни помогне. Надявам се, че ще успее", заяви Моуриньо. 

"Всичко е наред, той се възстановява по план. Няма напрежение, така че е добре да не го натоварваме с очаквания. Нека му дадем време и ще видим", допълни специалистът.