Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо разкри, че най-вероятно клбът е приключил с пазаруването по време на летния трансферен прозорец.

Юнайтед иска двама преди затварянето на трансферния прозорец

Специалния искаше да си осигури услугите на поне още един футболист, който да подсили състава в атака, като най-много се спекулираше с името на Иван Перишич от Интер. Двете страни обаче така и не успяха да се договорят, след като “червените дяволи” не склониха да платят исканите 50 милиона евро от страна на “нерадзурите”.

“Исках четири нови попълнения през лятото, но не съм натискал ръководството това да се случи непременно. Ще имаме възможност да привлечем нови играчи, както през януари, така и през следващато лято. Няма проблеми, ако сме приключили с трансферния пазар. Доволен съм от играчите, които имам. Готов съм да се справя и без четвърто ново попълнение. Клубът свърши чудесна работа. Взехме цели 3 от набелязаните 4 трансферни цели”, каза Моуриньо пред ESPN.

Зизу не се е отказал от трансферна цел от Юнайтед, според The Sun

Припомняме, че до момента “червените дяволи” привлякоха Виктор Линдельоф от Бенфика, Ромелу Лукаку от Евертън и Неманя Матич от Челси.