Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо намекна, че отлъченият плеймейкър Хенрих Мхитарян ще бъде върнат в групата на тима за мача с Бристол Сити от четвъртфиналите на турнира за купата на Лигата.

"Червените дяволи" ще гостуват на стадион "Аштън Гейт" в сряда, а домакините се намират в отлична форма от началото на сезона, заемайки трето място в Чемпиъншип. Освен това те вече отстраниха елитните Уотфорд, Стоук и Кристъл Палас от турнира.

Мхитарян повече от навит да премине в Интер

"Мхитарян може да се завърне в отбора. Ще направя няколко промени в състава, но не твърде много, защото Бристол Сити е един от най-добрите отбори в Чемпиъншип", заяви Моуриньо.

Мхитарян не е играл за Юнайтед от ноември насам, като последно взе участие при победата с 1:0 над Брайтън.

"Сегашният Чемпиъншип не е онзи, който бе преди 5 или 10 години. Тук е пълно с играчи, които с лекота могат да играят и във Висшата лига, а освен това има много добри отбори. Трябва да подходим към мача наистина сериозно", добави Моуриньо.

Моуриньо маха Мхитарян, за да вземе Йозил

По всяка вероятност на вратата на Юнайтед ще застане Серхио Ромеро, който пази и в предишните два мача на тима в турнира.

Аут за срещата е капитанът Антонио Валенсия, който има проблеми в бедрото, а мястото му най-вероятно ще заеме Аксел Туанзебе, който не игра в двубоя на дублиращия тим с Лестър в понеделник. / БТА

Участие в мача е възможно да вземе Пол Погба, чието наказание от три мача изтече.