Луис Кампос е отворен към идеята да стане спортен директор на Тотнъм Хотспър и да работи заедно с Жозе Моуриньо, предава Sky Sports. Настоящият директор във френския Лил говори пред медията преди един месец, когато сподели, че е много вероятно да работи скоро време със Специалния.

Настоящият пост в Тотнъм е заеман от Ребека Кейпълхорн, която работи като директор на футболните операции, а главен скаут е Стив Хитчън. Собственикът Даниел Леви пък е с главна роля при трансферите на нови играчи в Северен Лондон. След като Маурисио Почетино бе уволнен във вторник вечер, Моуриньо бе назначен за наставник на „шпорите”. През октомври Кампос сподели, че Моуриньо е като брат за него.

Жозе: Привлякоха ме играчите на Тотнъм

В интервюто си Кампос призна, че всеки клуб трябва да има спортен директор, намеквайки за проблемите в Манчестър Юнайтед тогава. Кампос е спортен директор в Лил, като помогна на отбора да се завърне в Шампионската лига и да се утвърди във френската Лига 1. Преди това той работи в Монако, а отборите му досега са продали играчи за над 500 милиона паунда, включително Килиан Мбапе, Никола Пепе, Хамес Родригес, Антони Марсиал, Фабиньо, Бернардо Силва и Бенжамен Менди.

Жозе се завръща с пиперливия си език

Специалния вече докара двама треньори от Лил за своя щаб – Жоао Сакраменто като негов асистент и Нуно Сантош за треньор на вратарите. Също така той добави Рикардо Формосиньо и Джовани Чера, като с двамата работиха в Манчестър Юнайтед, като технически анализатори.