Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че звездата на отбора Пол Погба има много какво да подобрява в представянето си, макар и много малко играчи да разполагат с по-добър потенциал от неговия.

Португалецът заяви, че няма проблем с френския национал, след като го извади от титулярния състав при победата с 2:0 от Хъдърсфийлд Таун във Висшата лига. Това бе първа подобна случка с 24-годишния играч след рекордния му трансфер на стойност 89 милиона паунда през лятото на 2016-а.

Невил: Жозе даде урок на Погба с мястото на пейката

„Пол се държи много професионално. Тази седмица не прави изключение при него. Той работи, добър професионалист е, обича да тренира. Никога не съм имал и едничък проблем с него”, заяви Моуриньо.

„Когато хората ме питат за най-добрата му позиция – той е игра от полузащитата. Всичко зависи от тактическата система, но винаги ще си остане халф. После с толкова много мнения – живеем в света на мненията – хората могат да се объркат. Между мен и Пол обаче объркване няма. Трудно е да намерите халф с повече потенциал от Пол.”

Феновете на Юнайтед и Моуриньо се счепкаха

„Той трябвало да е завършен на 24 години? Всеки играч еволюира до края на своята кариера. Като хлапе имате повече неща, които да развивате, но до края на своята кариера има какво да учите или да се адаптирате. Не виждам проблем”, допълни Моуриньо.