Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо твърди, че е заровил томахаквата с наставника на Челси Антонио Конте преди финала за ФА Къп в събота. Двамата влязоха в конфликт след победата с 4:0 на "сините" на "Стамфорд Бридж" през миналия сезон. 

Моуриньо смята, че Роналдо ще остане в Реал Мадрид

Тогава Специалния се разгневи на реакцията на Конте, който логично бе изключително щастлив от развоя на събитията в срещата. По думите на Моуриньо радостта му е била неуважителна. Кавгата помежду им се задълбочи през настоящия сезон. Португалският специалист дори си позволи да нарече своя колега "клоун" заради начина, по който се държи около тъчлинията. 

Отговорът на италианеца естествено не закъсня като той заяви, че Моуриньо страда от "старческо слабоумие", тъй като очевидно е забравил как се държи самият той покрай терена. Размяната на реплики продължи, а Жозе нападна Конте за участието му в уговорени мачове в Италия. Конте отново не замълча и нарече португалеца "малък човек".

Конте: След такава игра първи отговаря треньорът

"Всичко е наред. Наистина е. Аз протегнах ръка и той протегна своята. Вече се отегчихме от това. След мача в Манчестър го поканих да дойде в офиса ми. Разговаряхме. Няма нищо неуредено между нас", каза Моуриньо.