Наставникът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира успеха на тима с 2:0 над Хъдърсфийлд в турнира за Купата на Англия в осминафиналната фаза на надпреварата.

"Познавахме съперника доста добре, доволен съм от успеха, беше трудно, стартирахме обещаващо с първия гол, втория или третия гол, не знам как да се изразя, окончателно реши изхода на двубоя. Добри решения, добри изпълнения, добри попадения за нас", коментира португалецът.

"Опитвам се да съм спокоен около тъчлинията, не бях щастлив, ако решението е правилно съм доволен дори решението да е против нас, днес не съм ситурен за решението, ако е правилно дори да е срещу моят тим, съм съгласен, всеки обича истината, но това решение може би не беше правилно", добави той.

"Трябва да свикнем, трябва да развием навици в това отношение, трябва да изчистян негативните неща и да го направят перфектно", каза още Моуриньо.

"Погба е болен, тази сутрин не се чувстваше добре, не беше в състояние да играе", коментира още наставникът на "червените дяволи".