Мениджърът на Тотнъм - Жозе Моуриньо, призна, че е задържал футболистите в съблекалнята повече от нормалното след загубата с 1:3 от Шефилд Юнайтед в четвъртък. 

Следващият двубой на тима е срещу Евертън и "шпорите" се нуждаят от положителен резултат, за да може да спасят донякъде своя сезон. 

57-годишният специалист призна, че е бил опустошен след загубата, но всеки от отбора е имал възможността да сподели мнението си с останалите. 

"Това, което се случва в съблекалнята, остава там. Това е златно правило. Беше честна среща. Не бе монолог, а диалог. Играчите също имаха шанс да говорят с мен, да споделят гледните си точки. Признахме емоциите в нас, анализирахме", заяви Моуриньо. 

"Губил съм страшно много мачове в кариерата си, но тези, които остават най-горчив вкус, са тези, в които знам, че е можело да направим много повече, отколкото сме направили", допълни тактикът. 

"Трябва да бъдеш готов за негативните моменти от играта и да се бориш с тях. Познавам играчите си и знаех, че през втората част ние няма да имаме сили да се конкурираме."


Тотнъм заема 10-ото място с 45 точки, а тази вечер се изправя срещу Евертън, който е 11-и и има само точка по-малко. Можете да гледате двубоя точно в 22:00 ч. пряко по DIEMA SPORT 2.