Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо повдигна завесата дали ще даде почивка на една от големите си звезди Златан Ибрахимович при гостуването на Уест Бромич Албиън в мача от 17-ия кръг на Висшата лига. Специалния заяви, че няма как да остави шведа на пейката в предстоящия сблъсък, като отбеляза, че нападателят ще има време за отдих след това.

Златан и тайната на дълголетието 

„Червените дяволи“ гостуват на Уест Бромич Албиън в събота, 17 декември, от 19.30 часа българско време. Битката ще може да следите по DIEMA SPORT 2 и по GONG PLAY.

„Невъзможно е да заминем без Ибрахимович. Той е феноменален и ще играе срещу Уест Бромич Албиън. След това вероятно ще получи седмица почивка“, каза Специалния.

Ибра призна: Играх с ръка преди гола на Погба

„Ние не сме изненадани от формата му. Знаехме още в началото, че от психическа гледна точка може да устои. Но няма как да играе 60 мача без прекъсване. Трябва да му дам време за релакс“, каза още португалският мениджър.

„В някои мачове от Лига Европа Ибрахимович остана на пейката, за да отдъхне. Ще намеря начин в бъдеще да получи и други такива почивки“, отбеляза още Единствения.  

От началото на сезона в Премиършип Ибра има 9 гола.