Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс ще подпише нов договор и ще остане в клуба. "Чуковете" се представят великолепно от началото на сезона, а вчера спечелиха лондонското дерби с Арсенал. Въпреки резултатите в последно време се появи информация, че Мойс може да не остане на "Лондон Стейдиъм", а една от причините бе, че договорът му изтича в края на сезона.

На днешната си пресконференция наставникът той заяви, че не се притеснява за бъдещето си и ситуацията с договора му не е проблем. Очаква се бившият мениджър на Евертън и Манчестър Юнайтед да подпише нов контракт за две години и половина.

"Много съм щастлив в средата, в която работя тук. Наслаждавам се да работя за хората около клуба. Получавам огромна подкрепа от хората тук. Имам страхотен отбор, който изграждаме през последните четири години. Тръгнахме от доста ниско ниво и стигнахме до това, което сме в момента. Сигурен съм, че ситуацията с договора ще бъде решена", сподели Мойс.

Той коментира и какво очаква от зимния трансферен прозорец: "Търсем и се опитваме да добавим играчи, за да станем по-добре. Ситуацията е такава, че може да се наложи да загубим един или двама играчи преди да привлечем други. Много неща зависят от играчите, които ще заминат за Купата на африканските нации и от контузиите".