Атакуващият полузащитник на Ливърпул Такуми Минамино призна, че все още не се е адаптирал напълно към живота на "Анфийлд" и че трябва да започне да се представя на по-високо ниво, за да се почувства напълно интегриран към съотборниците си. 

Привлеченият от австрийския Ред Бул Залцбург японец за момента е взел участие в шест срещи на тима си след трансфера в Англия, но все още не е успял да запише гол или асистенция на сметката си. Самият футболист признава, че трябва да започне да го прави, за да е максимално полезен на отбора си.

"Има доста неща, от които съм доволен през последните 3 месеца, но лично за мен отбелязването на голове и даването на асистенции е следващата цел. Гладен съм да я постигна", започна Минамино. 

"От ден на ден разбирам философията на Клоп по-добре, но трябва да започна да показвам резултати, за да спечели доверието и на моите съотборници". 

"Ограниченото ми игрово време не е оправдание. За да се харесам на съотборниците си напълно трябва да покажа резултати. Трябва да използвам ограничените си възможности максимално", завърши атакуващият играч.