Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп намери позитиви в представянето на някои от младите си играчи, въпреки поражението от Челси с 0:2 в двубой от осминафиналите на ФА Къп. 

"Червените" се намират в мини криза след двете последователни поржание, съответно от Уотфорд във Висшата лига и Челси в Купата на страната. Въпреки това Клоп отказа да се поддаде на кой знае колко негативни мисли, обръщайки вместо това внимание върху добрите представяния на младите Къртис Джоунс и Неко Уилямс. 

"Къртис показа толкова много моменти, в които си помислихме "уау, какъв играч". Да, в някои ситуации губеше топката, но това е част от обучителния процес", започна германецът. 

"Не може да се учиш от дивана у вас. Трябва да реагираш на терена и това е нормална част от обучението. Той показа фантастични качества". 

"Същото важи за Неко. Той се представи на много високо ниво срещу Челси и показа, че може да разчитаме на втори класен бек на тази позиция за бъдещето. Това е страхотно и много ражно за развитието ни като отбор", завърши наставникът.