Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Хенрих Мхитарян защити своя съотборник Пол Погба от постоянните критики. Арменецът е уверен, че с времето Погба ще покаже защо „червените дяволи“ го превърнаха в най-скъпия футболист през лятото на 2016 година.

Юнайтед плати 89 милиона паунда на Ювентус за подписа на своя някогашен юноша, но дотук Погба има трудности с напрежението, което огромната сума поставя на плещите му. В своите 22 шампионатни мача халфът е вкарал едва 4 гола, а все по-често е критикуван от различни специалисти и анализатори за представянето си.

„Той има огромен потенциал“, коментира Мхитарян. „Малко му е трудно сега, защото Пол е все още на 23 години. Може би и сам мисли, че трябва да върши повече, отколкото му се удава в момента. Зная, че с мениджъра двамата ще намерят решение, дори вече опитват.“

„Може би много хора очакват необикновени неща от него, направо чудеса. Нека всички разберат, че Погба е футболист, човек, така че той просто ще играе така, както умее, и ще се справя все по-добре“, допълни арменският ас на Юнайтед.