Полузащитникът Аднан Янузай заяви, че звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба е силно заинтересован от бъдещето му при „червените дяволи“. По думите на белгийския национал най-скъпият футболист в историята на Юнайтед няма търпение двамата да се съберат на „Олд Трафорд“.

21-годишният Янузай в момента играе като преотстъпен в Съндърланд, където ще остане до края на сезона. Талантът обаче среща известни затруднения при „черните котки“, като досега техничарят има само един гол и той бе в турнира за Купата на Лигата. Все още много от феновете на Юнайтед очакват големи неща от юношата на клуба, чието развитие не върви според начертания план.

При все това в лицето на Погба Янузай разполага с яростен поддръжник. „Пол е страхотен играч. Той направи различен избор (като юноша, когато напусна Юнайтед – б.р.), но пак бе успешен и се върна. Той си остава страхотен футболист“, коментира Янузай.

„Погба е много добър приятел. Докато бяхме в Юнайтед, винаги бяхме заедно. Вечеряхме заедно, играехме на видеоигри. Той ми беше като брат. Разбира се, той ме пита дали ще се върна в Юнайтед. Пол иска да играем заедно. Сега аз съм част от Съндърланд и трябва да мисля за това кое е най-добро за отбора.“

„Такива решения идват отгоре. Аз съм професионален футболист и трябва да остана такъв, за да работя“, допълни Янузай.