Наставникът на Колчестър Джон МакГрин бе на върха на емоциите си след победата на неговия тим над Тотнъм от третия кръг за Купата на Лигата след дузпи. Мениджърът похвали изявите на своите футболисти, които са се борили повече от здраво и заслужено са триумфирали срещу именития си съперник.

"Още не съм бил в съблекалнята, но момчетата бяха невероятни. Вижте цифрите и процентите, които имахме. Много съм доволен от начина, по който се защитавахме. Знаехме, че може би имаме най-добрия вратар в нашата дивизия. Отборът беше страхотен. Искахме да си вкараме дузпите и след това да го мислим. Знаехме, че последната ще бъде много важна, а тя се оказа изключително важна. Момче от академията - Том Лапсли, я би и вкара. Това е фантастичен отбор. Вижте стартовия тим на Тотнъм и хората, които влязоха от пейката", коментира МакГрин.

"Като представяне и характер, феновете също помогнаха много - крещяха, викаха и ни помогнаха. Много от тях ще запомнят този момент завинаги. Говоря с отбора понякога за дузпите. Загубихме срещу Астън Вила след дузпи през 1979-а година, но това е най-хубавата ми вечер като мениджър в кариерата. Тотнъм има един от най-добрите мениджъри в света, а той се държа страхотно", завърши Джон МакГрин.