Нападателят Антони Марсиал се чувства щастлив в Манчестър Юнайтед, макар и често да е критикуван от своя наставник Жозе Моуриньо. „Скай Спортс“ твърди, че макар младият французин да не получава много време на терена, той е твърдо решен да успее на „Олд Трафорд“.

Темата за бившия ас на Монако отново излезе на преден план, след като Специалния остави футболиста извън групата за полуфиналния реванш срещу Хъл Сити за Купата на Лигата, загубен с 1:2. Помолен да мотивира решението си, своенравният специалист беше откровен както винаги: „Смятам, че Антони загуби своя фокус. Просто смятам, че той не успя да сграбчи с две ръце големия шанс, който получи.“

Моу: Марсиал трябва да "захапе", иначе...

Напоследък много се говори, че Марсиал би могъл да тръгне по стъпките на Мемфис Депай, който вече беше продаден на Олимпик Лион. На този етап подобен ход изглежда малко вероятен, а „Скай Спортс“ научи от свои източници, че Марсиал има своите планове.

Жозе дава нов шанс на Марсиал

Французинът няма никакво намерение да си тръгва, без значение, че отношенията му с Моуриньо не са цветущи. Със сигурност Марсиал ще остане на „Олд Трафорд“ до края на кампанията, когато евентуално ще преценява опциите си по-обстойно.